High Tea en jazz in de Kruidenhof. Foto: PR
High Tea en jazz in de Kruidenhof. Foto: PR

High Tea en jazzmuziek in Kruidenhof te Mallum

EIBERGEN – In de Kruidenhof te Mallum in Eibergen is het zondag 29 juli tijd voor de jaarlijkse High Tea. Hartige en zoete versnaperingen worden geserveerd onder de swingende klanken van Jazz Jump Seven.

De hapjes zijn gemaakt door culinair ervaren vrijwilligers van de Kruidenhof, deels met ingrediënten uit de tuin. Ook wordt er behalve koffie en fris ook thee geserveerd, onder andere gezet van verse kruiden.
De band speelt tussen 14.00 en 16.00 uur, vooral mainstream jazz met wat uitstapjes richting de oude stijl en populaire muziek uit de jaren 50 van de vorige eeuw.

De Kruidenhof is open van 13.30 tot 17.00 uur en verkeert geheel in zomertooi. De toegangsprijs, 7,50 euro, is inclusief bezoek aan de tuin, iets te drinken en drie versnaperingen is. Donateurs betalen 5 euro.


Swinging Sixties met Beatline

REGIO - De sixtiescoverband Beatline speelt op vrijdag 27 juli op het Open Air bij de Haarmühle in Alstätte. Onder het motto 'Swinging Sixties' speelt de band vele hits uit de oertijd van de Beat en Rock onder de bomen van het terras aan de Buurserbeek. Het terras heeft een dansvloer. Met de grootste hits van Shadows, Status Quo, CCR, Roy Orbison, Chris Andrews, Equals, Cliff Richard, Elvis, Bellamy Brothers, Searchers en de vele Stones-titels is het de hele avond genieten van de periode 1955 tot 1975. Het optreden begint om 18.00 uur en duurt tot 22.00 uur. De toegang is gratis.


www.beatline.nl

Beatline. Foto: PR