Strijden tegen vakantiekilo's met Mooi Hair & Beauty

HAAKSBERGEN - Als we op vakantie zijn laten we ons meestal lekker gaan. Genieten met lekker eten en drinken, dat hoort erbij. Met even lekker ontspannen is helemaal niks mis. Eenmaal terug van vakantie gaan we op de weegschaal staan en is het toch wel even schrikken geblazen. We weten dan dat we weer moeten gaan opletten, of we nu overgewicht hebben of niet. Wat nu?

Volgens Susanne Bramer van Mooi Hair & Beauty biedt de Body Wizard Cryolipolyse van Medcos uitkomst. "Het is de perfecte methode om je overtollig lichaamsvet te verliezen en weer strakker in je vel te komen te zitten. Hiermee wordt ongewenst vet verwijderd zonder operatie. Wie wil dat niet? De Cryolipolyse behandeling is een effectieve methode van figuurcorrectie die geschikt is om het moeilijke vet rond de buik, billen, benen en lovehandles kwijt te raken. De behandeling is ook ideaal om de laatste moeilijke pondjes kwijt te raken, wat met sporten of een dieet maar niet wil lukken. Tijdens de behandeling worden de vetcellen in de bovenste laag van uw lichaamsvet afgekoeld tot minus 9 graden. De afgebroken vetcellen gaan kristalliseren en worden vervolgens op een natuurlijke manier afgevoerd. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van het Cosbeau slimming serum dat speciaal voor de behandeling is ontwikkeld. De reacties van klanten zijn erg positief. Wat een zeer tevreden klant vertelde na de eerste behandeling: "Dit is het enige wat echt werkt."

Over het algemeen zijn er drie behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Per behandeling verliest men zo'n twintig procent. Mooi Hair & Beauty heeft momenteel een speciale actie waarbij de Body-Wizard Cryolipolyse-behandeling extra voordelig is. Zie voor deze actie de advertentie in deze krant.

Meer informatie over de Cryolipolyse behandeling is verkrijgbaar bij Mooi Hair & Beauty aan de Eibergsestraat 60 in Haaksbergen of men kan een afspraak maken met eigenaresse Susanne Bramer op 053-8200914.