Paardensport

NEEDE - Op het concours in Brummen heeft Lynn Bouwmeester uit Neede met haar pony Coposta van Tojopehoeve Z de eerste prijs weten binnen te halen bij het springen in de klasse Z Categorie E, met een mooie foutloze 1e ronde en een snelle tijd van 32,65 sec. in de barrage. Lynn en Coposta komen uit voor Ponyclub Diepenheim.

REKKEN - Zondag 30 september IN Varsseveld heeft het team van de Molenruiters uit Rekken een mooie derde plaats verdiend in de strijd om de Ben Gilbers troffee. Suzan de Graaf, Jacco de Graaf, Dorine Vredenberg en Sanne Suijthof gingen van start in de springring.

NEEDE - Afgelopen weekend werd tijdens het eventing festijn in Varsseveld gestreden door acht verenigingen om de Ben Gilbers Bokaal. Britt Tijhuis met Zippo, Nicole Boswinkel met Waylon, Tess ter Braak met Quantum of Solace en Chantal Nijhof met Elshof's Emma reden alle vier, erg knap, een foutloze ronde. Er was nog één vereniging met vier foutloze combinaties, waardoor de snelste van de vier combinaties barrage moest rijden. Chantal Nijhof reed voor wat ze waard was, maar kwam helaas net 0,8 seconde te kort. Dat betekent een tweede plaats voor Pasruiters. Daarnaast reed Wouter Hermelink zich flink in de prijzen tijdens het dressuurconcours in Winterswijk. Met zijn paard Jurona wist hij in de klasse L1 een eerste prijs te behalen. In de klasse L2 won hij beide proeven met zijn paard Joliath. In dezelfde klasse behaalde Britt Riethorst een derde prijs met haar paard Gelesta.