Regio Accordeon Orkest. Foto: PR
Regio Accordeon Orkest. Foto: PR Foto:

Jubileumconcert van
Regio Accordeon Orkest

NEEDE - Het Regio Accordeon Orkest (RAO) uit Neede bestaat op 10 oktober 35 jaar en viert dit met onder meer een jubileumconcert in de Olde Mölle op zondag 14 oktober.

Het orkest is in 1983 opgericht en musiceerde aanvankelijk onder de vlag van muziekschool De Triangel. Toen deze werd opgeheven, is het orkest zelfstandig verder gegaan. Het RAO telt 21 spelende leden en staat sinds 1989 onder leiding van dirigent Frank Sterrenborg.
Zo'n tien keer per jaar treedt het orkest op en is een graag geziene gast in vooral bejaarden- en verpleegtehuizen. Het repertoire is breed, van klassiek tot pop en van filmmuziek tot evergreens. Met name de evergreens zorgen voor onvergetelijke momenten bij de oudste doelgroep. Voor 14 oktober is een breed programma samengesteld waarbij de diverse stijlen aan bod komen. Gespeeld worden onder andere de nummers Böhmischer Traum, Don't cry for me Argentina, Sugar, If I were a rich man en een Doe Maar-medley. Bovendien treden in de pauze Ben Lansink en de Ebbekinka's op.
RAO komt graag in contact met musici uit Neede, Borculo, Eibergen, Noordijk, Geesteren en Ruurlo. De repetities vinden plaats op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het gebouw van Crescendo aan de Haaksbergseweg 6 in Neede. Informatie is te verkrijgen bij de secretaris Marian Pardijs: marianpardijs@gmail.com
Het concert begint om 14.30 uur in de Olde Mölle, Diepenheimseweg 21, Neede. Inloop zaal kan vanaf 14.00 uur.


www.rao-accordeonorkest.nl