Ondernemerscafé Berkelland over succesvol klanten werven

BERKELLAND - De gemeente Berkelland, Platform B.V. Berkelland en ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) organiseren samen een Ondernemerscafé. Alle zzp'ers en ondernemers uit de gemeente Berkelland zijn van harte welkom op maandag 29 oktober van 19.00 tot 22.00 uur in het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo.

Het Ondernemerscafé biedt zzp'ers en ondernemers de gelegenheid om hun netwerk uit te breiden en in contact te komen met collega ondernemers in de omgeving. Er is een interessant programma met bijdragen van wethouder Gerjan Teselink en ROZ, en twee sessies.

Tom Kikkert, specialist op het gebied van identiteitsmarketing, reist het hele land door om met ondernemers, merken en gemeenten in gesprek te gaan over het belang van een sterke identiteit voor een bedrijf. Tijdens het ondernemerscafé vertelt hij over de rol van consumentengedrag en de verandering die dit in de praktijk teweegbrengt voor bedrijven. Aan de hand van grotere merken en lokale bedrijven laat hij zien hoe ondernemers hun identiteit kunnen bepalen en hoe een andere manier van denken betekenis kan geven aan het bedrijf. Bert Breukers, ondernemersadviseur en trainer bij ROZ, geeft in zijn sessie concrete tips over hoe ondernemers nieuwe klanten en opdrachten kunnen werven. Veel ondernemers zijn niet in de wieg gelegd als 'salestijger', maar er zijn meerdere manieren, middelen en kanalen die kunnen helpen om het product of de dienst te verkopen.

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 26 september via www.rozgroep.nl/berkelland, info@rozgroep.nl of 074-2415100.