Een deel van de Lochuizenjeugd op de foto met de sponsor. Foto: PR
Een deel van de Lochuizenjeugd op de foto met de sponsor. Foto: PR Foto:

Hassink Bronbemaling steekt jeugd Lochuizen in nieuw tenue

LOCHUIZEN - De gehele jeugdafdeling van VV Lochuizen is ter ere van het tachtigjarig bestaan van familiebedrijf Hassink Bronbemaling in Neede in nieuwe tenues gestoken.

Hassink Bronbemaling bestaat pas volgend jaar officieel tachtig jaar maar wil aan het begin van het seizoen de jeugd alvast in het nieuw steken. De huidige generatie eigenaren Harm Hassink en Inge Baak, die het bedrijf in 2006 hebben overgenomen, zijn al jaren betrokken bij VV Lochuizen.

"Als familiebedrijf spreekt de sfeer van Lochuizen ons aan. Zelf voetbal ik ook bij Lochuizen. We kennen de mensen en vanzelfsprekend ook de kinderen en de jeugd. We vinden het fijn om dan ter ere van ons jubileum, dit gebaar te kunnen maken als sponsor van VV Lochuizen en het Noaberhoes", aldus Inge Baak.
"Volgend jaar vieren we op bescheiden wijze ons tachtigjarig bestaan met het bedrijf. Inmiddels zijn we in de regio een begrip geworden in de bouw- en wegenbouwsector. Het is mooi dat we dan ook bij de jeugd al vroeg bekend zijn."

VV Lochuizen is blij met de nieuwe kleding voor de jeugd. "Het is altijd een hele klus om de kleding weer gesponsord te krijgen als kleine club. Dat Hassink Bronbemaling dit nu doet, is voor ons een geweldige opsteker", aldus Gerrit Otto, voorzitter van de sponsorcommissie VV Lochuizen.