Paardensport

NEEDE - De Needse Dewi Olthof heeft afgelopen zondag deelgenomen aan de springwedstrijd in Raalte met haar C-pony Esprit, Klasse L springen. Ze reden een foutloze eerste ronde en een snelle barrage. Hiermee behaalden ze een 1e plaats. Ze komen uit voor PC De Sterruiters.

NEEDE - Tijdens de eventingwedstrijd in Barchem behaalde Chantal Nijhof met haar pony Diƫgo een eerste prijs in de klasse L categorie C. Met haar andere pony Elshof's Emma behaalt Chantal een vierde prijs in de klasse L categorie D/E. Mayke Rexwinkel werd knap achtste met haar paard Floor tijdens het Nederlands Kampioenschap paarden klasse L. Britt Riethorst behaalde met haar paard Donna een eerste prijs in de klasse B paarden.

EIBERGEN - Diane Willemsen behaalde in Vragender met Donna, klasse L2 een vierde prijs met 191 punten. In Gorssel met Donn Fk, klasse ZZL, een eerste en tweede prijs met het mooie aantal punten van 230,5 en 222. Diane Willemsen komt uit voor de Berkelruiters Eibergen.

REKKEN - Zaterdag 27 oktober te IJzerlo heeft Bianca te Elshof een eerste prijs gewonnen in de B dressuur met 186 punten. In de tweede proef haalde ze een tweede prijs met 183 punten. Op zondag 28 oktober te IJzerlo heeft Bianca ten Elshof weer mee gedaan en heeft twee keer een tweede prijs gewonnen in de B-dressuur. Dit deed ze met haar paard W Boss van de Citadel. Bianca komt uit voor de Molenruiters uit Rekken.

NEEDE - Bij de samengestelde wedstrijd - die bestaat uit dressuur, springen en de cross - te Barchem heeft Lynn Bouwmeester uit Neede met haar pony Coposta van Tojopehoeve Z een zesde prijs behaald in de klasse L, Categorie D/E. Bij de dressuur kende de jury hen 185.0 punten toe, de springronde was snel en foutloos en ook in de cross - waarvan de optimale tijd werd vastgesteld op 4min.21sec. - was de combinatie zeer snel, met 4min. 07sec. ruimschoots binnen de tijd. Lynn en Coposta komen uit voor PC Diepenheim.