Achterhoek Waardepas start ook in Eibergen

Vervolg van de voorpagina

EIBERGEN - Na Ruurlo en andere Achterhoekse gemeenten is nu dus Eibergen aan de beurt. Iedere kaart kan in elke plaats waar de Achterhoek Waardepas is geïntroduceerd, worden gebruikt. Wel geldt de restrictie dat gespaarde punten bij winkel A alleen bij winkel A kunnen worden verzilverd. Met andere woorden, gespaarde punten bij de slager kunnen niet bij de bakker worden besteed. Zo kan iedere winkelier een maximale loyaliteit met zijn klant opbouwen. De acties die aan de spaarpunten verbonden worden, zijn extra en bestaan naast de bestaande, veelal wekelijkse acties die ook voor niet-pashouders gelden. In Ruurlo hebben zich inmiddels zestien ondernemers aangesloten die naar verluid zeer content zijn met de Achterhoek Waardepas.

Introductieacties
De Achterhoek Waardepas wordt op zaterdag 10 november officieel gelanceerd in Eibergen. De lancering van de Achterhoek Waardepas in Eibergen gaat een maand lang gepaard met openingsacties bij de deelnemende bedrijven. Inmiddels hebben zich al tien winkels aangemeld, de supermarkten Plus en Jumbo, Echte Bakker Boenders, Boekhandel Gellekink, Bakker Bart, It's All Possible, Helmink Wonen, Keurslagerij Boenders, FG Slijterij & Wijnhandel en het Muldershuis. Marc Koenders is voorzitter van de EOV, de Eibergse ondernemersvereniging, en content met de invoering ervan. "Ik verwacht dat de deelname snel toeneemt. Juist omdat de supermarkten meedoen, waaronder mijn eigen Plus, zal dit een versneld effect hebben op de uitgifte van de klantenpas. Hoe meer mensen zo'n pas hebben, hoe groter de aantrekkingskracht voor andere ondernemers wordt om ook mee te doen. Het gaat vooral om loyaliteit, om de leefbaarheid in je eigen dorp of stad."

Marc Koenders is voorzitter van de EOV, de Eibergse ondernemersvereniging, en content met de invoering ervan. "Ik verwacht dat de deelname snel toeneemt. Juist omdat de supermarkten meedoen, waaronder mijn eigen Plus, zal dit een versneld effect hebben op de uitgifte van de klantenpas. Hoe meer mensen zo'n pas hebben, hoe groter de aantrekkingskracht voor andere ondernemers wordt om ook mee te doen. Het gaat vooral om loyaliteit, om de leefbaarheid in je eigen dorp of stad."