Chris Verlaan. Foto: TC Management
Chris Verlaan. Foto: TC Management Foto:

Cabaret: Vier keer leuk!

EIBERGEN - Vier keer leuk! heet de voorstelling van de Cabaretpoel vol aanstormend cabarettalent, zaterdag 10 november te zien in Theater Berkelland in Eibergen. Vier keer 25 minuten vier uiteenlopende cabaretgenres, gespeeld door finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals.

Daar kan maar zo de nieuwe Youp van 't Hek of Sara Kroos tussen zitten. Chris Verlaan won de juryprijs op het Schager Cabaret Festival in 2015. Met zijn puntige liedjes, rake observaties en relativerende zelfspot belicht Chris zijn eigen zwakheden en die van de rare wereld om hem heen.
Thjum Arts won de jury- en publieksprijs Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2018. Droogkomische humor over alledaagse zaken, gecombineerd met zijn filosofische, maatschappelijke kijk.
Rik Rotier heeft hét geheim weten te ontcijferen dat alle bekende en onbekende succesvolle mensen gebruiken om hun eigen verhaal in het leven te vertellen.
Remy Evers studeerde af aan de Koningstheateracademie. Remy vormt met Thijs van de Meeberg en Marco Lopes het trio Un, Dos, Stress.
Deze vier mannen staan zaterdag 10 november op het podium van Theater Berkelland in Eibergen vanaf 20.00 uur.
Kaarten kosten 20 euro en zijn te reserveren via www.theaterberkelland.nl.