Collectanten gezocht voor MS Collecte

NEEDE/RIETMOLEN - Van 19 tot en met 24 november houdt het Nationaal MS Fonds de landelijke huis-aan-huiscollecte. Ook in Neede en Rietmolen wordt gecoördineerd. Collectecoördinator Ria te Vaanholt is nog op zoek naar meer collectanten. Zij kunnen zich bij haar melden via r.tevaanholt58@gmail.com of via 0545-291479 of 0610619595.

De collecte is de belangrijkste bron van inkomsten voor het Nationaal MS Fonds. Het fonds ontvangt geen subsidies en is volkomen afhankelijk van donaties en giften. Met de opbrengst van de collecte kan worden geïnvesteerd in het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met MS én in innovatieve onderzoeken om MS te genezen.

Collectecoördinator Ria te Vaanholt is fanatiek: "Het liefste wil ik zoveel collectanten, dat we geen enkele straat of voordeur overslaan. Daarom hoop ik dat veel mensen zich opgeven en natuurlijk dat de inwoners van Neede en Rietmolen gul geven." Iedere donatie –groot of klein– is welkom. De collectant van het Nationaal MS Fonds is te herkennen aan de collectebus met het oranje vlinderlogo. Wie de collectant mist, kan via www.mscollecte.nl online doneren. Het is ook mogelijk om een donatie over te maken op giro 5057 (NL 92 INGB 000000 5057) of via sms STOPMS naar 4333 eenmalig twee euro te doneren.