De vertrekkende hoogheden. Foto: Wim Hietbrink
De vertrekkende hoogheden. Foto: Wim Hietbrink

Prinsengala in aantocht van ECG De Waterrotn

EIBERGEN - Op zaterdagavond 10 november staat het Prinsengala van ECG De Waterrotn uit Eibergen op het programma. Het begin van een mooi nieuw en spetterend carnavalsseizoen.

Niet alleen wordt afscheid genomen van de zittende hoogheden Prins Henry met zijn prinses Adi, en Adjudant Jop met zijn prinses Kaylie, maar ook van jeugdprins Thomas en zijn adjudant Niek. Hun regeerperiode zit erop. Het was een geweldig jaar met deze hoogheden.
Na dit afscheid is het tijd voor de ludieke onthulling van de nieuwe hoogheden. Wie het gaan worden blijft nog even geheim. Wel wordt vast een tipje van de sluier opgelicht zodat iedereen vast kan nadenken over wie de volgende hoogheden zullen worden.
Over de prins en adjudant het volgende: 1. Ze zijn niet voor één gat te vangen; 2. Het cirkeltje is rond!
Over het jeugdprinsenpaar: 1. Ze zijn niet onbekend in het Eibergse uitgaansleven; 2. Ze zijn hoog geleerd. Tussendoor kunnen bezoekers van de avond verrast worden door optredens van de diverse onderdelen die de vereniging rijk is.
Het Prinsengala is op zaterdag 10 november in residentie Grand café De Klok in Eibergen. Het programma begint om 20:11 uur; de zaal is open vanaf 19.30 uur. De entree is gratis.


waterrotn.nl