Raw Medicine. Foto: Kees Tabak
Raw Medicine. Foto: Kees Tabak

Raw Medicine eindelijk in Rockcafé Taste in Groenlo

GROENLO - Het heeft even geduurd, maar nu staat het vast: Raw Medicine komt optreden in Rockcafé Taste in Groenlo. Dirk Vermeij speelde met zijn toenmalige band The Paris Dandies al in Taste, tijdens het eerste Jazz Vesteval voor het muziekcafé in 2012. Ook toen werd het dak er volledig 'afgerockt'.

De nieuwe band van Dirk Vermeij, Raw Medicine, kwam halverwege 2017 flink in het nieuws vanwege de hernieuwde samenwerking tussen Dirk Vermeij, Rudy Engelbert en Arthur Bont. De eerste optredens volgden elkaar in rap tempo op, en de recensies liegen er tot op de dag van vandaag niet om. Het had nogal wat voeten in de aarde om de drukke bandagenda van Raw Medicine te combineren met het drukke programma van Rockcafé Taste. Maar, waar een wil is is een weg, en omdat beide partijen enorm graag tot elkaar wilde komen werd dit optreden vastgelegd, al begin vorig jaar. Zaterdag 16 februari komt Raw Medicine in Taste, met bandleden uit onder andere Vitesse, Herman Brood, Wild Romance, Paris Dandies, Louisiana Radio en Mick Taylor. Raw Medicine speelt dampende rock & roll met passie en power die je ouderwets bij de strot grijpt: 'just what the doctor ordered!'. Het optreden begint om 22.00 uur, de entree is vrij.

Op donderdag 14 februari is de maandelijkse spelletjesavond in Taste. Taste zorgt voor een hapje en een chipje. Inloop vanaf 20:15 uur, geen entree.