Laurens Vossebeld met zijn specialiteit: een E-bike. Foto: Foto Vaarhorst
Laurens Vossebeld met zijn specialiteit: een E-bike. Foto: Foto Vaarhorst

E-bike-proefrit bij Vossebeld Fietsen: 'je bent meteen verkocht'

REKKEN - Een proefrit maken met een E-bike is bij Vossebeld Fietsen in Rekken een belevenis op zich. "Van ieder merk staat altijd een rijwiel klaar. Op elk gewenst moment kun je testen en vergelijken in de mooie omgeving van Rekken (www.e-biketesten.nl). En daarbij kijken we niet op een uurtje meer of minder." Dat zegt eigenaar en grondlegger Laurens Vossebeld, die zich twaalf jaar geleden volledig toelegde op de E-bike.

Vossebeld zit al bijna veertig jaar in het vak en zweert bij de merken Victoria (Duitsland) en Flyer (Zwitserland).

"Beide merken onderscheiden zich in betrouwbaarheid en prestatie op spectaculaire wijze van andere merken en zijn aantrekkelijk in prijs. Deze fietsen zijn bedacht en ontwikkeld in de bergen en daarom voorzien van ijzersterke accu's. Die technologie zorgt voor een bereik van wel 150 tot 200 kilometer en de accu's worden gekenmerkt door hun lange levensduur."

Vossebeld Fietsen stelt zich als erkend leerbedrijf in dienst van kennisoverdracht en heeft monteurs in dienst die hier het vak leerden.

"Ieder jaar gaan we met het hele team naar de grootste rijwielbeurs van Europa in het Duitse Friedrichshafen. Want bij Vossebeld tref je niet alleen de beste E-bikes aan, ze worden ook nog eens afgeleverd door de best denkbare vakmensen. En dat vind je allemaal in Rekken."

Vossebeld Fietsen is gevestigd aan de Den Borgweg 16 in Rekken.


www.vossebeldfietsen.nl

www.e-biketesten.nl