Kledingbank zoekt nieuwe bestuursleden

Kledingbank zoekt nieuwe bestuursleden

WINTERSWIJK - Kledingbank Winterswijk e.o. is een vrijwilligersorganisatie, die kleding verstrekt aan mensen die over onvoldoende financiële middelen beschikken om zelf kleding en schoenen te kunnen kopen. De Kledingbank heeft ruim 35 vrijwilligers en helpt mensen uit Winterswijk, Aalten, Oost Gelre en Berkelland.

Ter uitbreiding van het bestuur is de Kledingbank op korte termijn op zoek naar twee nieuwe bestuursleden voor de functies PR & Communicatie en HR (personeelsbeleid). De Kledingbank zoekt mensen die het leuk en uitdagend vinden om in een bestuurlijke functie een bijdrage te leveren aan een sociaal-maatschappelijk doel in de regio. Ben jij sociaal, enthousiast, communicatief vaardig, heb je affiniteit met PR, communicatie of HR-werkzaamheden en draag je het vrijwilligerswerk een warm hart toe? Dan ben jij misschien wel een goede kandidaat voor één van deze functies.

Wie meer wil weten of wil solliciteren kan uiterlijk 13 maart telefonisch contact opnemen met Gerdy Schonewille (voorzitter) via 06-23818052 of mail naar info@kledingbankwinterswijk.nl.


kledingbankwinterswijk.nl