Voortentenspecial bij Obelink Vrijetijdsmarkt

WINTERSWIJK - Op de tweede open zondag van dit jaar is het bij Obelink tijd voor de voortentenspecial. Een voortent creƫert extra leefruimte op de camping en zorgt voor een hoop comfort.

Het kopen van een voortent is een investering en het is daarom belangrijk dat men zich goed oriƫnteert. Ten eerste is het belangrijk dat men de juiste maat aanschaft. Het meest veilige is om de omloopmaat zelf te berekenen. Wie alleen in de winter op vakantie gaat of het hele jaar door, kan het best kiezen voor PVC. Wie een seizoensplek heeft, kiest voor Ten Cate WM 19. Een wie alleen maar voor een paar weken in de zomer de voortent opzet, kan kiezen voor een lichtere Ten Cate. Over het algemeen geldt het advies: hoe kleiner de caravan, hoe dieper de voortent en andersom. Op 10 maart komen specialisten van zowel Walker, Isabella als Brand om alle ins en outs te vertellen over deze merken. Natuurlijk zijn de Obelink-specialisten ook aanwezig om een passend advies te geven.
In het restaurant kan iedereen terecht voor iets te eten of drinken en op de tuinmeubelenafdeling worden lekkere hapjes klaargemaakt op de skottelbraai. Voor de kinderen is er het Obelink speelparadijs en zij krijgen gratis een glitter-tattoo.
Obelink Vrijetijdsmarkt is op zondag 10 maart geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.