Klootschiettoernooi in Barchem

BARCHEM - Klootschietersvereniging De Heksenkring uit Barchem houdt zaterdag 9 maart haar jaarlijkse toernooi om de Sanne Ribbers Trofee.

Het toernooi wordt gehouden vanuit Dorpshuis 't Onderschoer. Er kan worden deelgenomen in zes verschillende klassen: verenigingsklasse (3), vrije klasse heren (1), vrije klasse dames (1) en Barchemse klasse (1). De laatste klasse is bedoeld voor buurten, straten, verenigingen, et cetera in/uit Barchem. Behalve in de verenigingsklassen, mag in de overige klasse per team slechts één speler deelnemen die bij een klootschietbond of -federatie staat ingeschreven.

Teams kunnen zich inschrijven tot uiterlijk 13.15 uur in de Schotzaal van het Dorpshuis. Het toernooi zal omstreeks 13.30 uur starten. De inschrijfkosten bedragen 6 euro per team. Een team bestaat uit minimaal drie- en maximaal vijf personen. Klootschietmaterialen zijn eventueel beschikbaar. De klootschietparkoersen liggen in het prachtige buitengebied van Barchem, op enige afstand van het Dorpshuis. Het is daarom aan te bevelen om over een auto te beschikken.

De organisatie heeft de afgelopen jaren steevast mooi weer besteld én geleverd gekregen. Ook voor deze editie is weer zo'n bestelling geplaatst. Het is alleen even afwachten of de levering ook nu weer op tijd is... Het toernooi staat volledig in de steigers. De organisatie is er helemaal klaar voor. U toch ook?

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met Onno Hogenbirk (Secretaris), 06-13773175, 06-53396889, of kv.de.heksenkring@live.nl.