De Koppel in Borculo bol van activiteiten

BORCULO - Na de prachtige renovatie van De Koppel, die vorig jaar feestelijk werd opgeleverd, bouwt het gelijknamige wijkgebouw in de Borculose wijk door aan intensieve en creatieve samenwerking in, met en voor de buurt.

In wijkgebouw De Koppel vinden dagelijks meerdere activiteiten plaats die overzichtelijk op een flyer in kaart zijn gebracht. Elke maand wordt deze flyer huis aan huis in de wijk verspreid, in samenwerking met Careaz. Het afwisselende programma bevat activiteiten voor alle leeftijdsgroepen en maakt van wijkgebouw De Koppel en Careaz een actieve en gezellige ontmoetingsplek. Wijkbewoners kunnen hier creatief bezig zijn, sporten, koffiedrinken, cakejes bakken, boeken lezen, spelen in de speeltuin, kaarten, speelgoed lenen en nog veel meer.
Aan het programma van De Koppel zijn inmiddels weer twee nieuwe activiteiten toegevoegd. Zo verzorgt Lisa Brandt van Bella Flowers op 7 april een paasworkshop bloemschikken in De Koppel. De Borculose Lisa is net als Kelly Mulder 20 jaar oud. Haar grootste passie is bloemen. Na het afronden van de opleiding Bloem en styling in juni 2017 is ze dan ook gestart met haar eigen bedrijf Bella Flowers. Hier kan ze al haar creativiteit, passie en liefde in kwijt, van rouwwerk tot bruidswerk en van kleine tot grote bloemstukken. Lisa heeft ook een Facebook-pagina: Bella Flowers. Ook deze activiteit gaat alleen door bij voldoende belangstelling. Opgave bij Lisa Brandt : lisab98@hotmail.nl of Jaime Lebbink (jaimelebbink@hotmail.com).

Bijna 100 jaar
Wijk de Koppel bestaat in 2025 honderd jaar. Ter ere daarvan wordt nu al hard gewerkt aan een jubileumboek. Jaime Lebbink van De Koppel is daarom op zoek naar foto's, verhalen en andere bijzonderheden over deze wijk en redactieleden om te helpen het boek samen te stellen. Bijdragen kunnen worden gemaild aan Jaimelebbink@hotmail.com of telefonisch of via WhatsApp aan hem worden gemeld: 06-153084. Inzenders krijgen hun foto's of ander materiaal uiteraard weer terug.