Encore!. Foto: PR
Encore!. Foto: PR Foto:

Voorjaarsconcert Encore!

BARCHEM - Encore! uit Barchem luidt zaterdag 6 april (aanvang 20.00 uur) in de Barchkerk in Barchem muzikaal de lente in met een vrolijk voorjaarsconcert. Te horen zijn onder meer Somebody to love van de legendarische groep Queen, de heerlijke medley van ABBA en het Bulgaarse a capella lied Ergen Dedo, en verder Viva la vida van Coldplay en het nummer Hair uit de gelijknamige musical. Onder leiding van dirigent Ivo Boytchev en pianist Andor Boddeke gaat Encore! zingend de zon tegemoet. Het concert wordt opgeluisterd met een optreden van twaalf leerlingen van de Muzehof onder leiding van Ton-Herman Melis.

Kaarten zijn in de voorverkoop vanaf maandag 11 maart verkrijgbaar bij de penningmeester van Encore!, Greta Meutstege, tel. 06 2294 6591, e-mail: gerrit-greta@kpnmail.nl, of via de website of via facebook. Kaarten zijn natuurlijk ook aan de avondkassa verkrijgbaar. Een kaartje kost 7,50 euro (inclusief een kopje koffie of thee).
Donateurs betalen op vertoon van de donateurskaart vijf euro voor een kaartje en mogen ook een introducé meebrengen tegen betaling van vijf euro entree. Kinderen tot en met twaalf jaar betalen eveneens vijf euro voor een kaartje.


www.encorebarchem.nl