De Edelweiss Kapelle in actie. Foto: PR
De Edelweiss Kapelle in actie. Foto: PR Foto:

Toet'n met Paos'n van
Edelweiss Kapelle

GELSELAAR - Op tweede Paasdag, 22 april, verzorgt de Edelweiss Kapelle uit Gelselaar zijn jaarlijkse paasoptreden: 'Toet'n met Paos'n', dat plaatsvindt in zaal Florijn in Gelselaar. Het begint om 11.30 uur en de zaal is open vanaf 10.45 uur. De entree kost drie euro; kinderen tot en met de basisschool hebben vrije toegang.

Onder het motto 'Alround muziek voor een vrolijk publiek' maakt de Edelweiss Kapelle duidelijk over een breed gevarieerd repertoire te beschikken. Voorbeelden daarvan zijn van Tiroler- en alpenrockmuziek van onder andere Schwarzwald Quintet, Klosterthaler, Schürzenjäger, Goldries Quintet, de Italiaanse Kastelruther Spatzen en Marc Pircher. Daarnaast natuurlijk de onvervalste Duitse schlagers van oude bekenden zoals Peter Maffay en Marianne Rosenberg. Maar ook de huidige Duitse hits van Klubbb 3 en natuurlijk Helene Fischer worden ten gehore gebracht.
Dit jaar treedt het orkest vijftien keer buiten het dorp op, naast die ene keer in Gelselaar op tweede paasdag waarbij het orkest ook nieuw toegevoegde nummers speelt.