Outdoorweekend bij Obelink

WINTERSWIJK - Op zondag 7 april staat Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk helemaal in het teken van wandelen en fietsen. De nieuwste collectie wandelkleding, wandelschoenen, fietsen en andere outdoor benodigdheden zijn vanaf nu te bekijken bij Obelink Vrijetijdsmarkt.

Goede wandelschoenen zijn belangrijk. Daarbij hoort het uitproberen van verschillende wandelschoenen en een goed advies. Daarvoor is Obelink het juiste adres. Op deze outdoordag krijgt de klant tien procent korting op Merrel wandelschoenen.

De verbouwing is achter de rug en de vernieuwde Obelink is helemaal klaar voor het aankomende seizoenmet een nieuwe tentenshowroom en de nieuwe camperhal. Ook is het assortiment kampeeraccessoires en campingartikelen helemaal up to date.

Op de tuinmeubelenafdeling zijn lekkere hapjes te proeven tijdens een demo van Campingaz. In het restaurant is een speciaal menu samengesteld. Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen: ze kunnen spelen in het Obelink speelparadijs of zich laten schminken in de leukste kleuren.

Obelink Vrijetijdsmarkt is op zondag 7 april geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.


www.obelink.nl