Dekoor in actie. Foto: PR
Dekoor in actie. Foto: PR Foto:

Dekoor Close Harmony in De Mattelier

GROENLO - Close harmony-koor Dekoor treed op 25 mei vanaf 20.15 uur op in De Mattelier. Kaarten kosten vijftien euro en zijn te bestellen via de website www.demattelier.nl. Dekoor is niet zomaar een koor: het is viervoudig wereldkampioen close harmony, stond op één podium met Di-Rect en The Rolling Stones en heeft opgetreden op Pinkpop, Rockwerchter en Sziget. Dekoor Close Harmony bestaat uit 30 jonge, muzikale (oud-)studenten uit Utrecht. Dekoor zingt jazz en pop, en experimenteert ook met gospel, klassiek en andere muziekstijlen. Onder leiding van dirigent Christoph MacCarty zingt Dekoor a capella of met ondersteuning van een jazzcombo.

Kortingsactie
Wie komt vijf bezoekers van één koor naar deze voorstelling, dan krijgt men voor één persoon de entreeprijs van vijftien euro retour bij de entree. Wie meer wil weten over deze actie voor koren, kan mailen naar lonneke@dekoor.nl.
Scholieren kunnen voor maar 11,50 euro naar Dekoor. Om gebruik te kunnen maken van dit gereduceerde tarief, dient men bij de ingang een geldige schoolpas te tonen.