Jesper Mijnen van RGV Ruurlo eindigde op een tweede plaats. Foto: PR.
Jesper Mijnen van RGV Ruurlo eindigde op een tweede plaats. Foto: PR. Foto:

Vijftien NK-tickets voor RGV-springers

RUURLO – Zaterdag 18 mei werd voor de trampoline springers van de Ruurlose gymnastiekverenging de vijfde en tevens laatste plaatsingswedstrijd trampoline springen voor de derde en vierde divisie gehouden in Putten.

De springers van RGV moesten deze dag nog even hun beste beentje voor zetten, zowel voor individueel als synchroon. Het was erop of eronder, want deze wedstrijd was beslissend voor de doorstroming naar het Nederlands Kampioenschap. Wat een topwedstrijd was het. In de voorronde werd er ontzettend goed gescoord en in de finale werden er veel podiumplaatsen behaald. RGV heeft maar liefst vijftien NK-tickets binnen gehaald. Zaterdag 25 mei hebben de springers uit de 1e en 2e divisie hun laatste wedstrijd.