Oecumenische 'feestviering' in tent op Kerkplein Ruurlo

RUURLO – In de tent die in het kader van de Reurlse Zommerdagen op het Kerkplein staat vindt zondag 18 augustus om 10.00 uur een oecumenische 'Feestviering' van de Raad ven Kerken Ruurlo plaats.

De gezamenlijke Ruurlose kerken, de Protestantse Gemeente Ruurlo en de katholieke Geloofsgemeenschap H. Willibrord Ruurlo nodigen iedereen uit om dit feest mee te vieren. Aan deze feestelijke viering wordt meegewerkt door de Achterhookse Folkloredansers en het gemengde gezelligheidskoor Schouder aan Schouder uit Ruurlo. Margriet te Morsche en Christine Scholten uit Ruurlo zijn de voorgangers. Het thema van de viering is 'Feest'.

Meebrengen
Het is een goed gebruik iets mee te nemen naar een feest. Daarom vragen de organisatoren een ieder die wil komen meevieren iets mee te brengen voor het feest: een eigen baksel of gekochte koekjes voor bij de koffie, een bos bloemen voor op tafel, slingers voor in de tent, een feesthoed of een goed humeur: het maakt niet uit. De meegebrachte baksels en koekjes deelt men met elkaar tijdens het koffiedrinken na de viering. Voor meer informatie: dees.langelaar@outlook.com.