Ziekendag wordt Zonnebloem 'Hartewensdag'

RUURLO - De Zonnebloem, afdeling Ruurlo heeft de jaarlijkse Ziekendag omgedoopt naar een Hartewensdag,. Een dag waarop men een hartenwens in vervulling wil laten gaan voor een selectief aantal gasten van de Zonnebloem Ruurlo.

De datum zaterdag 7 september staat in het teken van Zonnebloem Hartewensdag. Op deze Hartewensdag wil de vereniging iemand extra te verrassen die zelf geen mogelijkheden heeft -in verband met een lichamelijke beperking of weinig familie- om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. De wens kan bijvoorbeeld zijn om nog eens een bezoek te brengen aan het geboortehuis/geboorteplaats, een bezoek te brengen aan familieleden die uit het zicht zijn verdwenen of een voorstelling bij te wonen. Het is voor de Zonnebloem Ruurlo een manier om een aantal Zonnebloem-gasten een unieke dag te bezorgen.

Inwoners en belangstellenden worden uitgenodigd om op zaterdag 7 september vanaf 13.30 uur in het Kulturhus een gezellige middag bij te wonen, met muziek, een vertelling en poëzie ten bate van deze Hartewensdag. Naast het mooie programma is het een verzorgde middag met koffie met iets lekkers, drankjes en verschillende hapjes en als afsluiting koffie met krentenwegge. Een mooie kans om eens een zonnetje te brengen onder mensen die door een lichamelijke beperking weinig mogelijkheden hebben. 'Er is altijd meer mogelijk dan je denkt' is de landelijke slogan van de zeventigjarige vereniging De Zonnebloem. Aanmelding bij Hermien Bannink, e-mailadres: hermienbannink@gmail.com tel. 06 15196760. Entree: tien euro. Di bedrag komt ten goede aan de Hartewensdag.