Sandra Vanreys met de band America Unlimited. Foto: PR
Sandra Vanreys met de band America Unlimited. Foto: PR Foto:

Nieuwe seizoen Theater Berkelland van start

Aftrap met Open Podiumdag op 21 september

EIBERGEN - Theater Berkelland in Eibergen begint op zaterdag 21 september met het nieuwe seizoen. Op het afwisselende programma staan regionale en landelijke bekendheden, zoals André Manuel en Thijs Kemperink, Nathalie Baartman, maar ook Hans Kazan, Joris Linssen en Angela Groothuizen.

Het nieuwe theaterseizoen begint met de Open Podiumdag op 21 september. Van 14.00 uur tot 17.00 zijn er tien optredens van koren en musici uit Eibergen en omgeving in de theaterzaal en foyer. Dit varieert van smartlappen tot popsongs en van klassiek pianospel tot softrock en new wave. De toegang is gratis.
's Avonds is het podium voor de bekende zangeres Sandra Vanreys. Deze Aaltense zangeres brengt met name countrymuziek en is uitgeroepen tot millennium countryzangeres van Nederland. Zij treedt op samen met de band America Unlimited. Ook Erwin Stolte en Mitch Lodewick (deelnemer Idols 2017) zijn van de partij.
Bezoekers die een kaartje kopen voor deze voorstelling mogen daarbij nog maximaal twee kaartjes tegen het het gereduceerde bedrag van 10 euro kopen voor een andere voorstelling later in het seizoen. Hierbij kunnen zij kiezen uit de Edelweiss Kapelle, Fabulous Fif-teen, Lads 'n Lassies of Tweeduuster. De kaarten zijn te bestellen door een mail te sturen naar kassa@theaterberkelland.nl of te bellen naar 06-83 31 24 81.
Het hele programma is te vinden op www.theater.berkelland.nl. Daar staat ook alle informatie over de kaartverkoop.