Tijdens de Sven Voor Ogen voetbaldagen n zijn er ongeveer 65 jongens en meisjes volop met voetbal bezig geweest. Foto: PR.
Tijdens de Sven Voor Ogen voetbaldagen n zijn er ongeveer 65 jongens en meisjes volop met voetbal bezig geweest. Foto: PR. Foto:

Start nieuwe seizoen VV Ruurlo met Sven Voor Ogen voetbaldagen

RUURLO – Zo'n 65 jeugdleden van VV Ruurlo deden afgelopen donderdag en vrijdag mee aan de Sven Voor Ogen Voetbaldagen. De relaxte sfeer en het fantastische voetbalweer waren een mooie start van het nieuwe voetbalseizoen.

Op donderdag is de eerste voetbaldag geopend door hoofdtrainer Wouter Schouten van VV Ruurlo en Sven Bonsel van Sven Voor Ogen. De circuittraining, je favoriete clublogo op de ramen tekenen en Champions League wedstrijdjes werden onder begeleiding van spelers van de senioren – en juniorenteams van VV Ruurlo afgewerkt. Het programma van de vrijdag was ongeveer hetzelfde als de donderdag. De ramen van de kantine waren vol getekend dus zijn er op oude lakens mooie kunstwerken gemaakt. Er werd flink gebruik gemaakt van het boarding voetbal en het voetbal dartbord. Wouter Schouten en Sven Bonsel hebben het voetbalgedeelte na de Champions League wedstrijdjes officieel afgesloten. Het evenement werd pas écht afgesloten met een hapjesbuffet voor alle deelnemers, ouders, broertjes en zusjes. Deze geweldige voetbaldagen waren niet mogelijk zonder de financiële steun van diverse plaatselijke sponsoren en de hulp van de kantinemedewerkers, aldus de organisatie.