Voorzitter Henry Meutstege (links knielend) sprak zijn grote waardering uit voor de inzet van de scheidsrechters. Foto: PR
Voorzitter Henry Meutstege (links knielend) sprak zijn grote waardering uit voor de inzet van de scheidsrechters. Foto: PR Foto:

Nieuw tenue voor scheidsrechters

RUURLO - De seniorenscheidsrechters van VV Ruurlo hebben twee sets van een geheel nieuw tenue gekregen. Die werden op zaterdag 12 oktober uitgereikt door Henrike Lobbes, ter gelegenheid van de 'Week van de scheidsrechter'. Voorzitter Henry Meutstege sprak zijn grote waardering uit voor de inzet van de scheidsrechters, die voor een belangrijk deel medebepalend zijn voor het plezier in het voetballen. Ook bedankte Meutstege 'het thuisfront' van de scheidsrechters dat ervoor zorgt dat de fluiters zich in kunnen zetten voor de voetbalsport. Met een bos bloemen werd die dank benadrukt. Ook de juniorenscheidsrechters werden afgelopen week bedankt voor hun inzet. Zij kregen een kleine attentie. Deze groep scheidsrechters is enige tijd geleden al van nieuwe kleding voorzien, eveneens met sponsoring door Hotel Avenarius.