'Van Cohen tot Winehouse'

RUURLO - Op zaterdagavond 2 november komt Trio Niki Jacobs naar KunstKring Ruurlo. Zangeres Niki Jacobs brengt samen met Pieter Jan Cramer van den Bogaart en Emile Visser een avondvullend programma. De voorstelling begint om 20.00 uur in de theaterzaal van het Kulturhus aan de Nieuweweg 5.

De voorstelling 'Van Cohen tot Winehouse' is een verhaal geworden over Joodse singer songwriters. De liedjes variëren van intens droevig naar humoristisch en venijnig. Door de combinatie met popsongs, eigen werk en prachtige vertalingen komt de muzikaliteit, liefde en passie van deze bevlogen musici extra naar voren. Zangeres Niki Jacobs wordt vooral geroemd om haar zuivere stem en prachtige interpretaties. Met haar fluweelzachte stem raakt zij je keer op keer tot diep in je hart. Niki Jacobs is in Ruurlo en omgeving geen onbekende: in 2005 maakte zij grote indruk met haar ensemble Nikitov tijdens het Kasteeltuinfestival.

Kaarten à 17,50 zijn verkrijgbaar via de website en bij Everwennink t/o de Coöp en Groot Jebbink bloemen in Ruurlo. Aan de kassa kosten de kaarten 20 euro (let op: geen pin aanwezig).


www.kunstkringruurlo.nl