Er zijn veel mooie spullen te koop op de beurs van Groei en Bloei. Foto: PR.
Er zijn veel mooie spullen te koop op de beurs van Groei en Bloei. Foto: PR. Foto:

Mooie-spullenbeurs in Haarlo

HAARLO - Groei en Bloei afdeling Berkelland-Haaksbergen houdt op zondag 1 december in Haarlo voor de vijfde keer een beurs met 'mooie spullen- en brocante'. De beurs, in zaal Prinsen, biedt spullen die te maken hebben met onder andere bloemschikken, kerst, brocante, terras en tuin. Spullen die een tweede leven waard zijn. Dingetjes die zelfs nieuw kunnen zijn maar niet gebruikt worden of niet passen in interieur of op het terras.

"Ik denk dat iedereen dat wel herkent en dat deze beurs daar uitermate geschikt voor is", zegt Marcel Borkus van de organisatie. "Vele mensen zijn creatief en maken mooie dingen. Het loopt naar kerst en dan zullen er zeker stands zijn met kerstversieringen, zoals kerststukken en kransen en alternatieve kerstboom. Maar ook kerstverlichting, kandelaars, kerstballen in allerlei kleuren en maten. Er zal ook wel serviesgoed zijn en oud tafelbestek, zilver, en leuke oude sieraden. Het zijn allemaal particulieren die daar hun tafel ingericht hebben. De diversiteit zal groot zijn, voor elke beurs wat wils", verduidelijkt Marcel Borkus het karakter van de 'Mooie spullen en brocantebeurs'.
De beurs is open van 11 tot 15 uur. D
e entree is gratis en bovendien wordt er nog driemaal een gratis verloting gehouden onder de bezoekers, met zeer fraaie prijzen. Marcel Borkus benadrukt nog even: "Het is geen beurs voor bedrijven. En…het is zeker geen rommelmarkt." Meer informatie bij Marcel Borkus, tel. 06-15291971.