De te verloten Wicker ei-stoel. Foto: PR
De te verloten Wicker ei-stoel. Foto: PR Foto:

Kerst Event bij Bloemen Groot
Jebbink in Ruurlo

Wicker
ei-stoel wordt verloot

RUURLO - Om alvast in de sfeer van kerst te komen organiseert Bloemen Groot Jebbink op vrijdag 29 november, zaterdag 30 november en zondag 1 december een Kerst Event. De winkel, kas en overkapping aan de Dorpsstraat 57 in Ruurlo is voor dit event ingericht met de nieuwste trends en ideeƫn voor kerst, waarbij al volop kerstarrangementen zullen worden getoond. Elke klant wordt verwelkomd met een heerlijk warme traktatie, en maakt bovendien kans op een luxe Wicker ei-stoel.

Het is weer tijd om het binnen gezellig en sfeervol te maken en daarvoor kan men bij Groot Jebbink terecht voor een uitgebreide collectie kerstartikelen en woonaccessoires. Onlangs werd het assortiment uitgebreid met eigentijdse industriƫle lampen en wandklokken. Ook voor potterie is men bij Bloemen Groot Jebbink op het juiste adres, er is een groot assortiment van diverse merken. En de geuren van Bridgewater maakt het thuiskomen in een sfeervol huis nog aangenamer.
Tijdens het Kerst Event ontvangt elke betalende klant een leuke attentie met traktatie van Bakkerij Oude Wesselink en kortingsbonnen voor een volgend aankoop (zolang de voorraad strekt). Ook verloot Bloemen Groot Jebbink een luxe Wicker ei-stoel ter waarde van 225 euro. Op vrijdag 29 november zijn er in verband met Black Friday aantrekkelijke acties, daarnaast zijn de mooie collectie en de aanbiedingen een bezoek meer dan waard. Op zondag zullen Hilda Haselberg (drybrushpainting) en Gerdi Rouwenhorst (sieraden) ook hun medewerking verlenen. Het Kerst Event is vrijdag 29 november van 9.00 tot 20.00 uur, zaterdag 30 november van 9.00 tot 17.00 uur en zondag 1 december van 11.00 tot 17.00 uur geopend.