Volgend jaar wil Jong Gelre Ruurlo weer proberen een eigen geschreven revue op de planken te brengen.

Foto: PR.
Volgend jaar wil Jong Gelre Ruurlo weer proberen een eigen geschreven revue op de planken te brengen. Foto: PR. Foto:

Uitdaging Jong Gelre Ruurlo pakt goed uit

RUURLO – Hij gaf het na afloop ruiterlijk toe. Het is absoluut geen gemakkelijke klus geweest. "Ik heb er 's nachts bijna van wakker gelegen want het was best moeilijk om deze klucht te regisseren. Maar gelukkig kunnen we terugzien op drie geslaagde uitvoeringen. Daarnaast vindt ik het mooi om te zien wat er, met een relatief jonge groep, is neergezet."

Door Jan Hendriksen

Bart Tiessink uit Lochem nam vorig jaar voor het eerst de regie in handen van de jaarlijkse revue van Jong Gelre Ruurlo. En ook dit jaar was Tiessink door Jong Gelre Ruurlo weer benaderd om de regie te voeren. Jong Gelre bracht in zaal De Keizerskroon afgelopen vrijdagavond, zaterdagmiddag en – avond echter geen eigen geschreven revue op de planken zoals in de afgelopen jaren maar had de klucht 'Een rits te ver' van de bekende Nederlandse acteur, zanger en schrijver Jon van Eerd ingestudeerd, aangevuld met een begin- en slotlied en een dansnummer.
Volgend jaar wil Jong Gelre Ruurlo weer proberen een eigen geschreven revue op de planken te brengen.

In 'Een rits te ver' speelde Luuk Wezinkhof (l) de eigenaar van camping 'De Wielewaal' die met sluiting werd bedreigd. Foto: Jan Hendriksen.