High Tea tijdens MantelZorgCafé

EIBERGEN - Mantelzorgers uit Eibergen zijn op dinsdag 5 februari van 13.30 tot 15.30 uur van harte uitgenodigd in De Meergaarden, om gebruik te maken van een 'high tea' tijdens het MantelZorgCafé Eibergen. Het MantelZorgCafé is een ontmoetingsplek voor de mantelzorger, mét of zonder de verzorgde. Die mantelzorger kan onder het genot van een kopje koffie of thee in gesprek komen met andere mantelzorgers. Deze bijeenkomsten worden iedere eerste dinsdag van de maand gehouden.

De reguliere MantelZorgCafé-bijeenkomsten vinden plaats in de middag, de themabijeenkomsten vinden 's avonds van 19.30 uur tot 21.00 uur plaats. De eerstvolgende themabijeenkomst is op dinsdagavond 5 maart. Tijdens deze avond is de wijkverpleegkundige, Livio cliëntadviseur en WMO consulent aanwezig om vragen rondom zorg en welzijn te beantwoorden.

De coördinatie van het MantelZorgCafé is in handen van Livio. In de uitvoering wordt er samengewerkt met het Voormekaar-team Eibergen en de wijkverpleegkundigen in Berkelland. De Meergaarden ligt aan de Willem Sluijterstraat 6 in Eibergen.