Toneelgroep
Toneelgroep "Bel Canto" 2019. Foto: PR

Bel Canto bezorgt lachers leuke avond

EIBERGEN - In het tweede weekend van februari treedt toneelgroep Bel Canto uit Eibergen op met een komisch blijspel, geschreven door Henk Roede. het stuk heet 'Het onrustige rusthuis' en staat garant voor vele lachmomenten bij 'De Huve' aan de Grotestraat in Eibergen.

Het is net een week geleden dat er een nieuw bejaardenhuis is geopend. Alles loopt nog niet op rolletjes, maar gelukkig is nog pas een drietal bewoners aanwezig. Dat zijn Arend, die net zijn kapitale boerderij heeft verkocht, Driekus, een oude arme landarbeider, die nu een veel comfortabeler leven mag leiden dan voorheen in zijn krot en tot slot Miep, die altijd zo vitaal was, tot twee weken voor de opening van het tehuis, waardoor ze met spoed ook een plekje heeft gekregen. Ze laat zich nu heerlijk in de watten leggen, maar er moet nog van alles gebeuren rondom en in het bejaardenhuis en ook het personeelsbestand is nog niet compleet. Dit alles brengt nogal de nodige hilarische problemen met zich mee.
De uitvoering zijn op donderdag 7 februari, vrijdag 8 februari en zaterdag 9 februari allen om 19:30 uur. Zondag 10 februari is er nog een middagvoorstelling: om 14:30 uur. Kaarten à 7 euro zijn verkrijgbaar bij 'de Huve' in Eibergen. Ook bij de toneelspelers van Bel Canto alsmede de leden van de zangvereniging kan men terecht voor kaarten.