De vier medaillewinnaars van Odival. Foto: PR
De vier medaillewinnaars van Odival. Foto: PR Foto:

Zindag in Antonius Rekken

REKKEN - Zaterdag 11 mei wordt in en om de Antonius in Rekken een 'Zindag' gehouden. Wie verlangt naar ontspanning, religieuze bezinning en verbondenheid is van harte welkom. Het gekozen thema voor die dag is: 'Aarde'. De protestantse kerk de Antonius, gelegen aan de Lindevoort 20, fungeert die dag als klooster, de natuur aan de Berkel als kloostertuin, een ruimte in Den Hof is de refter waar samen wordt gegeten. Een ééndags-retraite dus, zoals in een klooster, met een aantal korte vieringen in het kerkje; wandelen langs de Berkel; stilte en elkaar ontmoeten aan tafel voor een goed gesprek; samen eten en drinken. De dag begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. De onkosten bedragen tien euro per persoon. De begeleiding is in handen van ds. Eveline Struijk, tel: 472987, e.strubo@gmail.com en ds. Jet Lieftink tel. 293138, lieftink-buijs@kpnplanet.nl. Opgave kan bij een van hen, tot 1 mei.


Paklack-seizoen nadert einde

BELTRUM - Treffers kan vrijdag kampioen worden van zaalvoetbalcompetitie Paklack uit Beltrum. Indien zijn minimaal een punt pakken tegen Briketten dan worden zij voor de 2e keer op rij kampioen. De wedstrijd zal gespeeld worden om 20.15 uur.


Vier medailles voor turnsters Odival

EIBERGEN - Zaterdag 13 April waren de plaatsingswedstrijden voor de 6e divisie in de Turn- en Sporthal van Winterswijk. De turnsters van Odival hebben wederom laten zien wat ze konden Rinkje den Boer en Roxy ten Bruin werden eerste en gingen met goud naar huis voor Ires Navis was de zilveren plak en Mara Ikink ging er met de bronzen medaille van door. Alle vier meisjes hebben zich ook geplaatst voor de regiofinale op 25 mei. Ook mogen Maud Braam, Renate Eijsink en Marisa Hasselo naar de regiofinale.


Bijeenkomst De Komeet

NEEDE - Spirituele vriendenkring De Komeet houdt een openbare avond op woensdag 17 april van 20.00 uur tot 22.30 uur in De Olde Mölle, Diepenheimseweg 21 in Neede. Het medium van deze avond is Nick Visch. Hij geeft boodschappen door aan de hand van bloemen. Hiervoor kan men een bloem neerleggen die minimaal drie dagen bij de persoon in huis moet hebben gestaan. De entree voor niet-leden is 6 euro, voor leden 2 euro. De zaal is open vanaf 19.45 uur. Voor verdere informatie kan men terecht bij Alice Bloemendal, tel. 0545 273818, of op de website.


dekomeetneede.nl