Circus Duo Penotti nodigt uit voor de laatste show

NOORDIJK - Circus Duo Penotti nodigt uit voor de laatste show. Het circus wordt gevormd door twee Noordijkse vriendinnetjes en hun pony's.

Britt en Boukje lopen tijdens de Pinksterkermis Noordijk net als voorgaande jaren met met Duo Penotti in de optocht mee. Duo Penotti is de bijnaam van de gezamenlijke pony's van Boukje en Britt. Britt heeft een witte pony (Zippo) en Boukje een bruine pony (Camaro). Britt en Boukje zijn vriendinnetjes en ze gaan allebei naar de Tormijnschool. Ook zijn ze beiden lid van de ponyclub: De Pasruiters.
Britt en Boukje zijn niet vies van een hoop 'lol met je knol'. Serieuze zaken als wedstrijden met de pony's doen ze ook, behalve tijdens de pinksterfeesten in Noordijk, dan is het 'lol met je knol'-gehalte hoog.

Dit jaar is het thema vrij, vandaar dat de dames hadden bedacht om er een circus van te maken, lekker bont, kleurrijk, helemaal Britt en Boukje. En waarom de titel 'Circus Duo Penotti nodigt u uit voor de laatste show' is, leggen de dames haarfijn uit: "Het is het laatste jaar dat we meedoen met onze pony's in de optocht in Noordijk. Helaas groeien de pony's niet met ons mee..."

Het circus wordt aangevuld, met het konijn, kippen en de geit Plum; een mooi bont tafereel. Bovendien loopt er nog een Pierrot-clown mee.