Midzomeravondconcert van Crescendo

Midzomeravondconcert van Crescendo

NEEDE - Op zaterdagavond 22 juni geeft het orkest van Crescendo Neede samen met al haar jeugdafdelingen het jaarlijkse midzomeravondconcert; aanvang 19.30 uur; toegang gratis.

Vanaf half acht speelt de jeugd van Crescendo het programma waarmee zij op 29 juni naar het jeugdorkestenfestival in Vorden gaan. Onder leiding van Maartje Zomer vertolken zij muzikaal een andere dag uit het leven van Roodkapje. Naast de dramatische dag waarop ze de wolf tegenkwam in het bos leidde Roodkapje natuurlijk een redelijk normaal leven. Hierna laat de jeugdslagwerkgroep horen wat zij allemaal in hun mars hebben.

Na de pauze speelt een aantal gevorderde jeugdleden twee nummers mee met het orkest: Where Eagles Soar en The Baron of Dedem. Het orkest speelt heerlijke zomeravondmuziek onder leiding van dirigent Hans Schippers.

Het midzomeravond concert zal bij goed weer buiten worden gehouden op het plein bij het Assink (Julianastraat) in Neede. Bij minder goed weer is het concert binnen, in de Dr van Gellicumzaal.