De kampioenen van Odival. Foto: PR
De kampioenen van Odival. Foto: PR Foto:

Clubkampioenschappen Odival

EIBERGEN - Zaterdag 22 juni werden er in de sporthal van Eibergen de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. Er deden 60 jongens en meisjes aan deze wedstrijden mee. Bo Dijkhuis wist bij de meisjes dit jaar de hoogste score te behalen en mocht de wisselbeker in ontvangst nemen, bij de jongens was deze voor Mart de Groot.

De jongens en meisjes van de gymnastiekvereniging Odival uit Eibergen, hadden dit seizoen weer hard geoefend op hun oefeningen tijdens de wekelijkse lessen. Er werden hele mooie oefeningen uitgevoerd zaterdagmorgen tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen. Iedereen ging deze morgen met een diploma naar huis waarop hun wel verdiende score stond. Per leeftijdscategorie mochten er drie jongens of meisjes een medaille in ontvangst nemen. Bij de meisjes van het 'speeltuinturnen' was de gouden medaille voor Bo Dijkhuis, zilver voor Jikke van Os en Amber Jansen mocht de bronzen medaille mee naar huis nemen.

Bij de meisjes van het recreatief turnen geboren in 2009 en 2010 was het podium voor Fleur Averdijk 1e Yfke Ormel 2e en Maud Prinsen derde. Voor Dewi Ouwedijk was het goud, zilver voor Jet Scharenborg en brons voor Eefke Tankink. Zij kwamen uit in de categorie recreatief turnen 2007 en ouder. Bij de jongens werd Mart de Groot eerste, Marts Wissink tweede en Dani van der Woude derde. De meisjes van de turnselectie mochten deze morgen tegen elkaar strijden. Bij de jongste turnsters was er goud voor Lauren Grijsen, Ise Uem werd tweede en Lotte Ormel werd daar derde. Roxy ten Bruin werd eerste bij de pupillen en de jeugd meisje Fenne Pit tweede en de bronzen mediale was daar voor Ires Navis. Voor de turnster en turner met de hoogste score van deze morgen was er een wisselbeker en zij mogen zich een jaar lang clubkampioenschap van Odival noemen.