Uitslagen Pasruiters

NEEDE - Afgelopen weekend deden veel Pasruiters uit Neede mee aan het concours in Barchem. Op zaterdag werden de ponyrubrieken verreden. Deze wedstrijd was voor de pony's een selectiewedstrijd voor de Gelderse Kampioenschappen. De kampioenschappen zullen plaats vinden in het eerste weekend van augustus.

Boukje Mengerink wist met haar pony Camaro een derde prijs te behalen in de B dressuur, categorie A/B/C. Britt Tijhuis behaalde met haar pony Zippo ook een derde prijs in deze zelfde klasse. Yvet Nijhof wist een derde prijs te behalen met haar pony Kwint van Orchid's in de klasse M1.
In het springen was Tess ter Braak succesvol met haar pony Quantum of Solace. Zij wisten samen een vierde prijs te behalen en waren de beste combinatie in de klasse B, categorie D/E over de drie georganiseerde selectiewedstrijden in de kring Achterhoek Oost. In deze zelfde klasse behaalde Fajah Schurink een vijfde prijs met haar pony Robbedoes. Chantal Nijhof schreef de klasse M springen op haar naam samen met haar pony Elshofs Emma.

Op zondag werden de paardenrubrieken verreden. Britt Riethorst behaalde met haar paard Jegro een derde prijs in de klasse L2 dressuur. Daarnaast wist het Veteranen zestal onder leiding van Joke Klumper een tweede prijs te behalen.


Molenruiters in
de prijzen

REKKEN - Zaterdag 22 juni te Barchem heeft Roos Gijgink een derde prijs gewonnen in het B springen categorie A/B/C met haar pony Jessie. Bente te Vaarwerk heeft een eerste prijs en een tweede prijs gewonnen in de L1 dressuur categorie D/E met haar pony Moon-light. Zondag 23 juni te Barchem heeft Annemarie Kroekenstoel twee keer een 2e prijs gewonnen in de M1 dressuur met haar paard Gadget. Elise Kroekenstoel heeft een vierde prijs gewonnen in de B dressuur met haar paard Junkie XL. Alle ruiters komen uit voor de Molenruiters uit Rekken.


Berkelruiters presteren goed

EIBERGEN - Zondag 23 juni heeft Diane Willemsen heel fijn gereden in Barchem met Donna, klasse M1 dressuur. Beide proeven werden met ruime voorsprong op nummer 2 gewonnen met 208,5 en 206,5 punten. Diana komt uit voor de Berkelruiters uit Eibergen.