Het nieuwe bezoekerscentrum van natuurpark Kronenkamp. Foto: JdW Studios
Het nieuwe bezoekerscentrum van natuurpark Kronenkamp. Foto: JdW Studios Foto:

Stemmen op natuurpark Kronenkamp

NEEDE - Het Natuurpark Kronenkamp in Neede is genomineerd voor de tweejaarlijkse erfgoedprijs Gouden Gelderse Roos, uitgeloofd door Erfgoed Gelderland. De prijs is een beloning voor bijzondere erfgoedprojecten over de geschiedenis van Gelderland.

Het gaat in feite om twee prijzen, een juryprijs en een publieksprijs. Voor de juryprijs staat het Natuurpark Kronenpark in de top 10. Verder is het afwachten wat de jury beslist. De publieksprijs echter is kan wel 'beïnvloed' worden. Iedereen kan namelijk op zijn of haar favoriete project stemmen. Tot aan de sluiting van het stemmenoverzicht stond het Natuurpark Kronenkamp op de tweede plaats. Een zeer fraaie prestatie als je de lijst met inzenders bekijkt. Onnodig te zeggen dat het park de erfgoedprijs graag in de wacht wil slepen.

Daarom wordt iedereen opgeroepen om te stemmen op dit bijzondere erfgoedproject. Stemmen kan nog tot 4 oktober. Het zou mooi zijn als deze prijs naar Neede kwam. Het Natuurpark kan de bijbehorende publiciteit goed gebruiken voor de verder ontwikkeling ervan. Stemmen kan via: https://erfgoedgelderland.nl/gelderseroos/natuurpark-kronenkamp/