Jubilate uit Neede. Foto: PR
Jubilate uit Neede. Foto: PR Foto:

Zangdienst met Jubilate in Oude Mattheüs in Eibergen

EIBERGEN - Prachtige liederen hebben de leden van de Werkgroep Zangdiensten uitgezocht voor de laatste zangdienst van dit jaar. Deze wordt op zondag 6 oktober gehouden in De Oude MattheĆ¼s in Eibergen.

De Werkgroep Zangdiensten heeft liederen gekozen, waarvan ze weten dat deze nog graag gezongen worden. Er is een liturgie samengesteld met werken van Johannes de Heer. Naast bekende psalmen worden er ook liederen uit het huidige Liedboek gezongen. Het koor CK Jubilate onder leiding van dirigent Henk Linker uit Almelo is voor deze avond uitgenodigd om een vocale bijdrage te leveren. De Needse zangers zullen naast 'You raise me Up' en 'Ich bete an die Macht der Liebe' ook een aantal Nederlandstalige liederen ten gehore brengen. Er is ruimte voor samenzang met het koor. Het orgel wordt bespeeld door Ad Krijger.
In deze dienst hebben de leden van de werkgroep de leiding. Het begint om 19.00 uur. De leden van de werkgroep hopen vele zangliefhebbers en andere belangstellenden te mogen begroeten.