Kort

Ton Huijsman bij NOVIA

NEEDE/NOORDIJK - Dive For Fun is een duikvereniging uit Neede. Ton Huijsman, medeoprichter, komt dinsdag 12 november naar de ledenavond van NOVIA om te vertellen over deze duikvereniging, waar kwaliteit en veiligheid tijdens het duiken hoog in het vaandel staan. De avond is in Café Hassink aan de G.L.Rutgersweg 41 te Noordijk en begint om 19.45 uur.


Needse IJsclub

NEEDE - De Needse IJsclub vergadert op donderdag 21 november vanaf 20.00 uur in het clubgebouw De Kooweide aan de Waterleidingdijk in Neede. Op de agenda staan de gebruikelijke punten, zoals jaarverslagen, financiën en bestuursverkiezing. De agenda en de stukken zijn te vinden op de website.


www.NeedseIJsclub.nl


Vrouwen van Nu

NEEDE - Op woensdag 13 november houdt Vrouwen van Nu Neede haar afdelingsavond. De vrouwen reizen mee met Gerrie Wisselink op haar bijzondere reis met de Trans Siberië Express van Moskou naar Beijing. De avond wordt gehouden in gebouw Diekgraven, Kostersteeg 4 in Neede en begint om 19.45 uur.


Viering met verstandelijk beperkten

EIBERGEN - 'Hemeltje lief!' is het thema voor de viering die op zondag 10 november in Eibergen wordt gehouden, voor en mét mensen met een verstandelijke beperking.

De viering in De Oude Mattheüs begint om 10.00 uur en is interactief, laagdrempelig en daardoor ook heel geschikt voor gezinnen met kinderen. Spirit4U verleent muzikale medewerking en ds. Eveline Struijk-Boers zal voorgaan in deze dienst.


Expositie in Wereldwinkel Groenlo

GROENLO - In het artikel dat vorige week in deze krant stond over het jubileum van de Wereldwinkel in Groenlo en de expositie ter gelegenheid daarvan, is per abuis de verkeerde begindatum voor de expositie vermeld. De expositie 'Trots! Ode aan het initiatief!' gaat niet pas eind november van start, maar is vanaf 26 oktober al te bekijken bij de Wereldwinkel aan de Beltrumsestraat in Groenlo.


Kaarten bij Spilman in Beltrum

BELTRUM - De eerste kaartavond van DIOS Beltrum in dit nieuwe kaartseizoen is op zaterdag 16 november, aanvang 20.00 uur, bij restaurant Spilman in Beltrum. Er zijn dit seizoen weer vijf kaartavonden. De kaartsoort is twintigen. Iedere kaartliefhebber is van harte welkom. Voor inlichtingen en opgave kan men terecht bij de organisatie: Paulien Ribbers, tel.: 0544 - 481365.


Beltrum verwelkomt Sinterklaas

BELTRUM - Ook dit jaar komt Sinterklaas met zijn Pieten uiteraard weer richting Beltrum. Wel op een andere dag dan anders: de Sint wordt nu verwacht op zaterdagmiddag 16 november.

Alle kinderen uit Beltrum en omstreken worden om 16.00 uur verwacht in muziekgebouw Dacapo aan de Haarstraat.