Adjudant Rick ten Have en Prins Bob ten Vergert (rechts). Foto: Foto Hietbrink
Adjudant Rick ten Have en Prins Bob ten Vergert (rechts). Foto: Foto Hietbrink Foto:

Nieuwe hoogheden Waterrotn: gek van Volkswagen en FC Twente

EIBERGEN - Zaterdag 9 november zijn in Grand Café de Klok Patisserie, de residentie van ECG de Waterrotn, de hoogheden voor het jaar 2019-2020 in Eibergen bekend gemaakt.

Na een ludieke opkomst vol met aanwijzingen werden onder toeziend oog van een volle residentie de nieuwe hoogheden van ECG de Waterrotn bekend gemaakt. Het Nieuwe Prinsenpaar heeft als motto; Wij hebben d'r lak aan.

Het publiek reageerde zeer verrast en enthousiast, met een daverend applaus als gevolg. Na de bekendmaking en het omkleden betraden de nieuwe hoogheden onder begeleiding van een complete Raad van 55 opnieuw de zaal en kon het in ontvangst nemen van de vele felicitaties beginnen. Na het officiële gedeelte werd de avond onder begeleiding van DJ/Disco Kings (Christo Meijer) tot in de kleine uurtjes voortgezet.

beide Hoogheden kennen elkaar al van jongs af aan; het zijn allebei verstokte FC Twente-fans. Ze wonen in Eibergen en waren op het moment van aantreden samen 55 jaar oud. Allebei rijden ze Volkswagen. Prins Rob is werkzaam bij TopCare Projectmeubelen in Eibergen en Adjudant Rick is werkzaam bij Auto Totaal in Ruurlo.