Verlies Fysio Eibergen-Boemerang tegen Krekkers Tubbergen

EIBERGEN - Een gehandicapt Fysio Eibergen moest het zaterdag in de eigen hal afleggen tegen Krekkers uit Tubbergen. De beide midaanvalsters, Mirjam Wentink-Hahné en Merel Peters, zijn geblesseerd en 2e spelverdeelster,Lisa Gaasbeek, is zwanger. Dat betekende dat coach Kevin Bergervoet moest improviseren en maar hopen dat het team in staat zou zijn Krekkers bij te benen.

Vanaf het begin was duidelijk dat tegen deze tegenstandster weinig eer viel te behalen. Krekkers is een ervaren team met wat oudere speelsters die goed weten hoe het spelletje gespeeld moet worden. Daarbij steunen ze op een goede serve en degelijk aanvalspel.
Fysio Eibergen kon hiertegen in de eerste en tweede set weinig tegen in brengen. Beide sets gingen met 12-25 en 10-25 verloren. In de 3e set kon Fysio wat tegengas geven en punten sprokkelen, maar het was te weinig om Krekkers pijn te doen. Met 18-25 werd ook deze set verloren. In de 4e set nam Krekkers duidelijk wat gas terug en hielden de ploegen elkaar in evenwicht. Echter de bezoeksters waren duidelijk van plan om de volle buit mee terug te nemen naar Tubbergen en dus ging ook deze set naar Krekkers met 21-25.
A.s. zaterdag wordt in Vasse de volgende wedstrijd gespeeld, tegen Esch Stars de nummer 8 op de ranglijst. Fysio Eibergen-Boemerang staat op de 9e plek, dus het is zaak daar punten te halen. De wedstrijd begint om 17.00 uur.