Kort

Verkoop voor Crescendo

NEEDE - Op zaterdag 14 december van 10.00 tot 16.00 uur worden de oliebollen vers gebakken door de dames van de Werkgroep Muziekvereniging Crescendo op de parkeerplaats van de Albert Heijn te Neede. De oliebollen kosten per elf stuks acht euro en 80 cent per stuk. De oliebollen kan men ook online bestellen via: ggabbink@hotmail.com. Men krijgt een mail terug naar welk rekeningnummer het geld kan worden overgemaakt. Dan staan de oliebollen op zaterdag 14 december vanaf 12.30 uur klaar bij de kraam op de parkeerplaats van Albert Heijn te Neede. Ook zijn er weer graftakken gemaakt door de dames van de Werkgroep Muziekvereniging Crescendo. Deze zijn te bestellen op bovenstaande e-mailadres en kunnen dan afgehaald worden op de parkeerplaats van de Albert Heijn te Neede. De graftakken kosten tien euro per stuk.


Een en Ander bij Novia

NOORDIJK - Dinsdag 10 december komt het duo 'Een en Ander' de ledenavond in kerstsfeer verzorgen bij NOVIA. Zij zingen (kerst-) liedjes en begeleiden zichzelf op gitaar en mondharmonica. De partners van leden zijn welkom, eigen bijdrage is 7,50 euro; dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers en een consumptie en hapjes. De avond vindt plaats in café Hassink aan de G.L.Rutgersweg 41 te Noordijk; aanvang 19.30 uur.


Kerst voor ouderen

NEEDE - Ouderenbonden KBO en PCOB Neede e.o. houden op dinsdag 10 december hun inmiddels traditionele bijeenkomst ter voorbereiding op het kerstfeest. Deze kerstviering wordt gehouden in gebouw Diekgraven, achter de grote kerk in Neede. Na een korte liturgiedienst, geleid door Lidy v/d Heijden en Lieke Sies, zal Time-2-play optreden. De bijeenkomst begint om 14.15 uur en zal rond 17.30 uur worden afgesloten. Bij de uitgang wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd, ter bestrijding van de onkosten. Vooraf opgeven, bij de eigen secretariaten, is gewenst in verband met de voorbereiding.


Bridgecursus

NEEDE - Op maandagavond 6 januari start Trefpunt de Berg een bridgecursus voor beginners. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij H. Grimmelikhuyse, tel. 06 11 444 666.


Lynn naar finale

NEEDE - Lynn Bouwmeester uit Neede en haar paard Coposta zijn dankzij hun prestaties in Saasveld door naar de finale van de Twente Cup. Op de Twentse ruiterdagen in Saasveld wisten Lynn en haar paard Coposta V Tojope Hoeve Z met een snelle tijd in het twee-fasen parcours een tweede prijs te halen in de klasse L. Het tijdsverschil met de eerste prijs was slechts 0,03 seconden. De finale van de Twente Cup is komend weekend.


Cursus EHBO

NEEDE - Op maandag 24 februari start de aanvangscursus EHBO. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. De cursus, welke in de avonduren zal worden gegeven, omvat ongeveer twaalf theorie- en praktijklessen, waarin alle basisvaardigheden aan bod komen, inclusief kinder-EHBO en reanimatie/ AED. De kosten voor de cursus zijn 185 euro (voor studerenden 125 euro). Voor aanmelding of informatie kan contact worden opgenomen met EHBO-Neede via ehboneede@live.nl of Rene Drenten 0545-294389.