Kort

Oliebollen van Euphonia

EIBERGEN - Leden en vrijwilligers van muziekvereniging Euphonia Eibergen verkopen op zaterdag 28 december weer huis-aan-huis oliebollen. Vanaf 9.30 uur kunnen zij aanbellen bij de mensen in Eibergen.

Het is elk jaar weer een hele organisatie om de duizenden oliebollen op tijd klaar te hebben voor de actie, maar met de vele bakkers en inpakkers die midden in de nacht starten met bakken zal het ook dit jaar weer goed komen. Ze doen dat in de garage van de familie Floors aan de Huenderstraat 44.
Wie de verkopers aan de deur mist kan alsnog meedoen aan de steunactie voor de muziekvereniging door voor dinsdag 31 december oliebollen en appelbeignets te bestellen. Dat kan telefonisch via 06-53457046 of via e-mail: p.floors@upcmail.nl. Meer informatie op de website van Euphonia.


euphoniaeibergen.nl


Geen ideale score bij schieten

EIBERGEN - De vijfde schietwedstrijd in de Verenigings- & Bedrijfsschietcompetitie van Schietvereniging De Kroon Eibergen leverde geen ideale score van 100 punten. Petra Kasteel (Kroonrijders 3) heeft met 96 punten het hoogste geschoten bij de vrouwen. Gé Wansink (Kroonrijders 1) heeft met 99 punten het hoogste geschoten bij de mannen.

In poule 1 staat DKDS 1 bovenaan met 10 wedstrijdpunten en 1931 geschoten punten. In poule 2 staat Kroonrijders 2 bovenaan met 10 wedstrijdpunten en 1859 geschoten punten. In poule 3 staat Daltons 2 bovenaan met 10 wedstrijdpunten en 1866 geschoten punten. In poule 4 staat t Loo 2 bovenaan met 10 wedstrijdpunten en 1825 geschoten punten. In poule 5 staat S-Bocht 2 bovenaan met 9 wedstrijdpunten en 1783 geschoten punten. De finaleronde wordt geschoten op donderdag 12 december.


Kerst-activiteiten LIVIO

EIBERGEN/NEEDE - In de aanloop naar de kerst vinden er in Livio locaties De Meergaarden in Eibergen en de Hofmaat in Neede diverse activiteiten plaats die toegankelijk zijn voor iedereen uit Eibergen, Neede en omgeving.

In De Meergaarden aan de Willem Sluijterstraat 6 in Eibergen zal op zondag 15 december een Bioscoopmiddag plaatsvinden waar een Kerstconcert van het welbekende Engelse duo Grant and Forsyth wordt vertoond. De aanvang is 15.00 uur en gratis toegankelijk. Op maandag 16 december is iedereen welkom die wil deel nemen aan de workshop 'kerststukjes maken'. De aanvang is 15.00 uur , de kosten bedragen € 8,00
In de Hofmaat in Neede zal dameskoor Songs4All uit Oost Gelre op vrijdag 13 december een kerstoptreden verzorgen. De aanvang is 14.30 uur.
Kosten 3,50 euro, Livio+ leden betalen drie euro.