Kort

Kerstkoop-zondag en volop acties in Neede

NEEDE - Op zondag 22 december hebben veel winkels in Neede hun winkeldeuren tot 17 uur geopend om iedereen voldoende gelegenheid te geven voor de laatste kerstinkopen. De exacte openingstijden staan op de website van de Needse ondernemers.

Naast de vele aanbiedingen die de winkeliers hebben is er ook een Needse Decemberactie. Iedere koper ontvangt bij de deelnemende OVN-leden minimaal één deelnamebon, waarmee men kans gemaakt op één van de vele schitterende prijzen uit de goed gevulde prijzenpot. Bij hogere aankoopbedragen ontvangt men meerdere deelnamebonnen en maakt men dus meer kans. De bonnen blijven gedurende de hele actieperiode geldig en doen in alle trekkingen mee.

Alle deelnemende ondernemers stellen gezamenlijk 100 prijzen beschikbaar met als hoofdprijs de eindejaarsprijs bestaande uit Needse cadeaubonnen ter waarde van 500 euro, aangevuld met een fleurige bloemcreatie.

De eerste trekking van de Decemberactie heeft 4 december plaatsgevonden. Alle prijzen zijn inmiddels aan de winnaars overhandigd.
Er volgen op 23 en 30 december nog twee trekkingen. Bij de laatste trekking wordt ook de winnaar van de hoofdprijs bekend gemaakt. Naast de gelukkige winnaar van deze eindejaarsprijs profiteert de hele straat mee. De straatprijs bestaat uit zakken versgebakken oliebollen. Deze worden op 31 december huis-aan-huis uitgereikt in de winnende straat.


needseondernemers.nl


Isidorusruiters in actie

NEEDE - Afgelopen weekend hebben meerdere leden van de Isidorusruiters uitstekend gepresteerd. Tijdens de derde selectiewedstrijd dressuur verreden in Denekamp wist Melissa Vennevertloo met haar paard Kendall Platinum twee maal een eerste prijs te behalen in de klasse B. Melissa is lid van de Isidorusruiters en woont in Neede.


Film Greenbook in Neede

NEEDE - Op donderdagavond 2 januari, vanaf 20.00 uur, is in de Bibliotheek Neede de film 'Green Book' te zien. De toegangsprijs is zes euro; leden van de bibliotheek krijgen een euro korting.

Don Shirley is een succesvol pianist die op tournee gaat door het zuiden van de Verenigde Staten. Niets bijzonders zou je zeggen, ware het niet dat het 1962 is, en Don van Afro-Amerikaanse afkomst is. Om zijn gevaarlijke missie te vergemakkelijken, maakt hij gebruik van een speciale reisgids, 'the Green Book'.

Onder de naam CINEbieb vertonen vijf vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek in de wintermaanden maandelijks filmhuisfilms. In elke deelnemende vestiging liggen boekenleggers met het complete programma, en het is te vinden op www.oostachterhoek.nl. Na de film wordt een consumptie aangeboden en kan men onder het genot van dit drankje nog even gezellig napraten.


www.oostachterhoek.nl