Feestelijke sfeer tijdens de muzikale afsluiting van het Zonnebloemjaar. Foto: PR
Feestelijke sfeer tijdens de muzikale afsluiting van het Zonnebloemjaar. Foto: PR Foto:

Zonnebloem besluit jaar muzikaal af

EIBERGEN - Op zaterdagmiddag 14 december sloot de Zonnebloem, afdeling Eibergen, haar activiteiten programma af. De grote zaal in de Huve was in kerstsfeer gebracht en voorzitter Frieda van Enk was blij de vele gasten welkom te heten op deze mooie Kerstmiddag. Er werd begonnen met koffie/thee en kerstboomkoekjes. Het Eibergs gemengde koor 'Bel Canto' zong prachtig en heel zuiver. De dirigent is Marlous Smit-van den Hoven en Jan de Leeuw begeleidt het koor op de piano.

De gasten genoten van het koor en hun drankjes. Enkele koorleden lazen gedichten voor en tot slot kon men luisteren naar een mooi kerstverhaal, dat werd voorgelezen door Ilse Bouwmeester.

Nadat het koor was vertrokken werden de tafels gedekt en konden was er een gezamenlijke maaltijd. Er was soep, brood en salade. Daarnaast was er ook nog een warm roerbak eiergerecht en daarbij heerlijke gehaktballetjes.

Na de maaltijd liet voorzitter Frieda van Enk 'De Zonnewijzers' naar voren komen. Deze activiteitencommissie telt vier leden. Te weten: Gerda Olthof, Marijke Wessels, Joke Naughton en Paul Hoffman. Zij vertelden over hun activiteiten en welke activiteiten er volgend jaar worden aangeboden. Zo is er o.a. een nieuwjaarsbijeenkomst met een leuke amusementsquiz, een toneelvoorstelling, een bingomiddag, een High Tea, een optreden van het duo 'Weerkommen', een bezoek aan de Kastanjefabriek en opnieuw een leuke verrassingstocht!!

Alle gasten kregen uiteraard het nieuwe programmaboekje met de verschillende activiteiten en daarbij ook nog een leuke kerstattentie. Het was wederom een mooie afsluiting van het jaar. De enthousiaste vrijwillig(st)ers van de Zonnebloem maken dit alles mogelijk. Mocht u interesse of vragen hebben, dan kunt u mailen naar zonnebloemeibergen@live.nl, of bellen naar 0545-477815 of 06-11924842.


facebook.com/dezonnebloemeibergen