Het startpunt van de route. Foto: Marijke Schellekens
Het startpunt van de route. Foto: Marijke Schellekens Foto:

Laatste kans om mee te doen aan Kunstwandelroute

BERKELLAND - Nog tot en met 31 december hebben de kunstenaars die zich nu aanmelden (of die zich al aangemeld hebben) nog de gelegenheid om aan de voorwaarden te voldoen om deel te kunnen nemen aan de Kunstwandelroute Berkelland van Kunstkring B Art, van 6 juni tot en met 20 september.

Kunstenaars moeten sturen een (eenvoudige) schets van het verwachte kunstwerk; Een korte (max. 100 woorden) toelichting op of beschrijving van hun ontwerp en van het idee achter hun ontwerp; opgeven welke materialen zij gaan gebruiken; doorgeven wat de afmetingen van het werk zijn/worden; een indicatie geven van de verwachte opbouwtijd en een voorkeurslocatie doorgeven.
Kunstenaars kunnen een mail met deze gegevens sturen naar: kunstwandelroute@kunstkringbart.com.

In januari 2020 worden alle inzendingen beoordeeld en getoetst op toepassing of naleving van de voorwaarden en vindt, zo nodig, een selectie plaats. Deze beoordeling en selectie gebeurt door vertegenwoordigers van alle betrokken geledingen samen.
Wanneer meerdere kunstenaars hun voorkeur hebben uitgesproken voor een zelfde locatie, zal ook daarover een beslissing worden genomen. Wanneer er - om wat voor reden ook - aan het ontwerp nog iets gewijzigd zou moeten worden, krijgen de ingeschreven kunstenaars daarvan in januari bericht zodat ze de mogelijkheid hebben om hun ontwerp nog aan te passen.
Eind januari weten alle ingeschrevenen definitief of hun ontwerp mee kan doen in de kunstwandelroute en op welke locatie. Daarna kunnen de deelnemers definitief aan het werk.
Op basis van de nu al ingediende ontwerpen durven de organisatoren rustig te stellen dat tijdens de wandelroute in de zomer van 2020 verrassende ontwerpen te zien zullen zijn. Meer informatie is te vinden onder voorwaarden-en-aanmelding op de website.


www.kunstkringbart.com