Speel-o-theek De Dobbelsteen is weer open

RUURLO – Speel-o-theek De Dobbelsteen aan de Nieuwe Weg is weer open. Wie naar de speel-o-theek komt, moet achterom. Het hek staat open, aanbellen heeft geen zin. De bel is van Kinderomvang Avonturijn.

Vanaf 16 juni werkt speel-o-theek De Dobbelsteen met tijdvakken. Daarmee voorkomt men dat het te druk wordt in de speel-o-theek.

Aan het hekwerk hangt een bakje. In dat bakje zitten kaartjes met tijden erop. In dat tijdvak krijgt men een kwartier de tijd om wat uit te zoeken en te lenen. Wanneer het tijd is dan mag men naar binnen.

Bezoekers worden verzocht alleen iets uit de kast te pakken als men het ook echt wil lenen. En uiteraard: alleen komen als je zelf en het gezin gezond zijn. Verder moet men de handen desinfecteren bij binnenkomst, anderhalve meter afstand houden tot de vrijwilligers. Ook niet met te veel gezinsleden tegelijk komen (maximaal twee).

Speel-o-theek De Dobbelsteen is open in de even weken op maandag van 18.30 tot 20.00 uur en op vrijdag 9.00 tot 10.00 uur In de oneven weken op dinsdag van 18.30 tot 20.00 uur en op vrijdag 9.00 tot 10.00 uur. Het kan zijn dat uren en dagen wijzigen, daarover staat info op de website en op Facebook. Informatie: sotdedobbelsteen@gmail.com.


sotdedobbelsteen.nl