Kort

Diekhook in 't Lech

BORCULO - Dit jaar is de zesde editie van de verlichtingsroute door buurtschap Dijkhoek bij Borculo: Diekhook in 't Lech. Het evenement op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 september staat in het teken van het 75-jarig bestaan van buurtvereniging Dijkhoek. Aan de route van circa 25 km, die start bij IJsboerderij Dommerholt, zijn rond de 130 boerderijen, woningen en verenigingen te vinden die meedoen met Diekhook in 't Lech. Met veel enthousiasme wordt woning of object in het licht gezet. Vanzelfsprekend ontbreekt ook 'het mooiste plekje van Gelderland 2020' niet. De route wordt op donderdag 24 september om 19.45 uur geopend door burgemeester Joost van Oostrum. Iedere avond blijven de lichten branden vanaf 19.45 uur tot circa 23.00 uur.


Twee keer tweede

GEESTEREN - Opnieuw Hamelandse ruiters in de prijzen. Sophie Bolster heeft twee keer een tweede prijs behaald met Paco in de klasse L1 in Delden. Met 203 en 197.5 punten.


Collecte HandicapNL

BORCULO - In de week van 21 t/m 26 september gaat de jeugd van de voetbalvereniging Reünie/GSV’63 uit Borculo collecteren voor HandicapNL. Dankzij deze opbrengst zal HandicapNL haar projecten kunnen voortzetten, waardoor hoop ontstaat voor iedereen met een handicap die van een normaal leven slechts kan dromen. Dat geldt ook voor de gehandicapte mede-sportbeoefenaars. De jeugdleden zullen zich aan de coronaregels houden.